Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig...att tjafsa med




Snart 40 år
bredvid varandra;
låter jag dig komma efter
klagar du och frågar
om jag leker kvinnoföraktare

då klappar jag dig i röven
och får en än värre utskällning

jag skrattar åt ditt allvar,
vi går hem,
sätter på
och potatisen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-07 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP