Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varje gång

 

jag läser dina minnen möter din själ

 öppnar din kartong, lyfter ut ditt blödande hjärta

varje gång går jag sönder, tråden brister

sorgen sipprar ut

skör som ett maskrosfjun svävar du i vinden

förstår inte endaste

kan trampa på det nyss läkta

sjukdom förvärras, tar över året




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2019-07-07 09:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram Pe ha en fin dag kram<3
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP