Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ständigt omlopp


Stillad tid
och lugnare vatten

Endast berört
av virvlande
bubblor ur ett
syrerikt bottensediment

Det förflutna
I ständigt omlopp

Ger skiftningar
av liv i rörelse

Under ytan av stillad tid
och lugnare vatten





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-07 10:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om tidens eviga gång
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP