Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om den ej fanns, jag ej fanns... Av Ewa-britt Nilson. (Min text har legat i utkast sedan 2019 07 07)


Kritik på en text (2120) rader på rim




Kan tänkas du skriver även för den
som måste ligga till sängs o kallas för vän

lilla du som knyte blivit
kanske kommit till världen som ved drivit

från ett hav att möjliga dagar
du som ligger till sängs kanske annan behagar...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP