Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöt blues

tekopp gick itu

ett hjärta redan brustet

kallt te inombords




Bunden vers (Haiku) av nu 1.0
Läst 234 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-07 12:17



Bookmark and Share


  Roger VIP
Fint beskrivet
Sprickor i verkligheten
Som känns
2019-07-08

    ej medlem längre
En kort, kärnfull berättelse om kärlek.
2019-07-07

    Lena Staaf VIP
Perfekt rubrik till stark (men sprucken) haiku!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0