Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIXT OCH DUNDER

 

Åskan går

mullrar i bergen

 

blixtar lyser

på himlen

 

likgiltig ser jag

skådespelet

 

blixten slår ner

i närheten

 

barndomens rädsla

är försvunnen

 

blixten har redan 

slagit ner

 

hemma i huset

i dig och mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-07-17 12:39



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Finns inte mer att vara rädd för., Bra beskrivet!
2019-07-20

    Jag är fan större än Sartre VIP
Snyggt formulerat!
2019-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika varianter av blixtar,
ni har drabbats av en av de värsta!
"i dig och mig"... det hade varit lättare om det varit huset.

2019-07-18

    Lena Staaf VIP
När en rädsla försvunnit - nya goda upplevelser som tränger bort de tidigare. Fint och hoppfullt beskrivet.
2019-07-17

  Poeten Salvador VIP
Tillbaka
2019-07-17

  Niliboy
Jaså, ja jag är skiträdd när åskan går å blixtarna lyser upp!
2019-07-17

  Öknens Ros VIP
När det värsta redan hänt finns inget mer att vara rädd för.
2019-07-17

    ej medlem längre
Tycker om hur du landar i ett bildspråk som ger tröst och värme mot barndomens rädslor. Fint!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP