Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kränkt och dränkt i tårar


Vi sitter på café och pratar om hjärtans hjärtliga baksida. Det råder skön stämning mellan oss innan vi säger någonting av betydelse. Inte behöver det alltid handla om barndomen, utan vara mer nutidsbaserat.

Batikhäxor tycker jag är charmiga, men jag stör mig på annan ointelligent konst. Du upplever dig kränkt och dränkt i tårar när en tatuerad skriver poesi, ändå hamnar du oftast i säng med den typen.

Jag känner hjärtslagen hjärtskärande när du berättar hur mamman istället för att tvätta, doppar kläder i färg och knyter knutar. Du snyftar, då jag visar hur läraren gjorde med bilder på servetter.

Kanske borde vi gå in eller stå kvar utanför fasaden, fast i samma ögonblick som jag ser ungar göra konst av någons bil tar jag din hand, springer förbi krogkön och det gör inte ens ont i hjärtat.

_______






Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-07 14:47



Bookmark and Share


  Roger VIP
Som skisser från ett liv, lite av dagbok kombinerat med selfies. Läckert!
2019-07-08

    ej medlem längre
Små ögonblicksbilder som skapar en stämning. Hjärtats hjärtliga baksida som inte gör ont i hjärtat.
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP