Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart som fan


Klart som fan.

Att jag längtar efter henne.

Annars hade jag ljugit livet rakt i ansiktet.

- - -

Men vi kamphundar.

Kan ju inte vika ner oss.

När våra territorium hotas.

- - -

För mitt territorium.

Är min konst.

- - -

Enda alternativet är.

Att ni lobotomerar mig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2019-07-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP