Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis snott från Per Gunt


I don´t wanna be Rock´n Roll star


Just want to play my guitars.


Alone.


So no one has any opinions.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2019-07-07 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I wanted to be one, but not anymore.
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP