Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pandora


Min lilla flicka


Jag var på Stockman idag.

Här i Helsingfors.

Så många våningar och avdelningar.

Nästan som i Berlin.

Snurrade lite.

Men mitt första mål var Pandora.

Allt annat gav jag fan i.

För att köpa något till min lilla flicka.

Min fru.

Jag hittade en grym berlock.

Typ ny edition.


En liten tjej med hårtofsar som kramar en nallebjörn.

Jag frågade inte ens vad den kostade.

Vet inte nu heller.


Men den var så klockren.

Och då kan inget stoppa mig.


Jag kunde se den på min frus arm.

Den lilla tjejens arm.

Sitter och tittar på den nu på hotellet.

Och faktiskt längtar efter henne.

Den skall min lilla tjej ha.

Min fru.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-07-07 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP