Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syntes på långt håll

Det syntes på långt håll att hans gång var något svajig - som om han rörde sig på ett fartygsdäck i hårt väder.
Men marken låg ju fast under honom.
Och inte var han drucken heller.
Så det var något annat som störde hans rörelser.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 16:45



Bookmark and Share


    Taly
Åldersblues
Bluesman swings it
Följer ändå korpar och havsdelfiner
IRL och i tankeflykt
Och skriver
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP