Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Knallpulver i en ask

Du lärde mig hur man stjäl en billig,
men ful studsboll på Ica,
och hur man spottar snus,
när man inte vill få fula tänder.


Du lärde mig hur man skrattar,
tillsmmans med den som aldrig är rolig,
i allt det tråkiga.

Världen är egentligen inte svartvit,
men hos mig är det,
alltid så.

Det slutar alltid likadant,
någon måste gå,
när det är som bäst,
jag hatar att tvingas inse det,
men denna gången blev det du.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-07 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina texter, något alldeles eget! Tycker jättemycket om dom!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann