Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort hon får syn på mig

springer hon genast bara fram till mig, lycklig och glad
och börjar att pussa på mig
Pussa på mig helt frenetiskt för att sedan bara börja
förfölja mig
Och det spelar ingen roll åt vilket håll som jag går
för tiken Bella följer bara rappt efter mig
i mina egna spår
Men nu så ska hon inte tro, att jag inte förstår vad hon
håller på med
Varför hon inte bara vill lämna mig ifred
Jo, för hon vill helst att jag bara ska gå ut i köket, då hon
hoppas att hon ska få någonting
För med sin viftande svans och med sina hundögon
så är det lätt att man bara ger efter
För därnere på golvet sitter hon nu den lilla förförerskan
med sina bedjande ögon, då det ser ut som hon bara
släpper en liten tår
Och det är då som jag måste försöka förklara för henne
att jag inte är hennes Husse, den som bestämmer
Utan hon måste faktiskt prata med sin egen Matte
Men som om Bella nu någonting förstår, då jag bara
pratar för döva öron…

Så fort hon får syn på mig!

Ken Cassel
7/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel