Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chokladfontän

Skrubbsår i själen.
Chokladfontän livets lyx.
Fyrverkeri mitt hjärta av orkidé.
Lövgrodor sjunger opera.
Hallongrottor på kakfat frestar.
Vindruvsklasar av ädelsten.
Ser på medans oceaner av tid passerar
utanför mitt fönster.
Din charm utstrålar utblommade tulpaner.
Fruktsallad av dina tårars högmod.
Den kärlek du trott dig ger. Jag anar lömsk baktanke där din kärlek blomstrar.
Pastellfärgade kristall lupiner.
Sjöhästar av isskulpturer smälter under din hud.
Jag saknar den sommarnatt som vintern aldrig kysst.
Jag saknar den vår som hösten inte minns.
Champagne i ishink.
Min parfymdoft dröjer sig kvar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 20:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
¨fina stråk
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP