Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Inte min sorts te


Det finns inte någon som kan se när du ler, sådär lagom,
förutom jag.
Det finns inte heller någon som vet att du är som snällast,
när du kommer sådär nära mitt hjärta,
så nära att jag nästan får hjärninfarkt,
kanske är det därför allting nästan dödar mig,
nu när du helt har glömt bort hur livet är,
tillsammans med mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-07 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann