Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Maskrossläktet

Du är min kopp te,
som inte någon kan vidröra,
inte heller se.
Du smakar som bäst, när skummet når mitt hjärta,
eller vilar så djupt mot mitt andetag som man kan komma.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann