Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande

Regndroppar bryter ljuset på löven
Dom glittrar som våta fiskfjäll mot den ljusblå himmelen
Björkträdets grenar
dansar ohämmat efter vindens rytm

Ekan slår emot dom mörka vågorna
och stänk av kyla letar sig nedför kinden
Hundskallet från bryggan
dränks av den kraftiga blåsten

Vinden viner och spelar mig som en blockflöjt av kött och ben
En sorgsen melodi





Fri vers av R.pupkin
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.pupkin
R.pupkin