Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Gaudens

Neonljus överlevde stadens mördande puls,
hela Göteborg glittrade när världen svämmade över,
jag log och levde där, mitt i det,
på spårvagnen var jag lycklig, totalt nedtyngd.
Resan slutade inte där
( ska jag vara helt ärlig, började den nog först när jag klev av)
i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann