Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

På väg mot ett himmelrike
Hamnade nästan i ett dike
Det var mörkt som i en grav
Fumlade efter min stav
På väg i mot nya höjder
Emot större fröjder

Hade kommit till ett paradis
Varm som i en bättre spis
Höll hårt i din hand
På en ensam strand
Där vi guppade fram
Kände mig så tacksam

Vi red med havets vågor
Det var slut på alla frågor
I en eufori av lycka
Rosor på havet smycka
Doften av tång
Sjunger en vacker sång




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-08 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde