Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens väg


Vid alla stigars slut
Fann jag meningen
till slut

Utan vida gester
och stora ord

Bara en text
med några få ord

Äntligen hade orden
hittat fram
Längs stigarna jag fann

Vilka orden var
Lämnar jag
längs stigen kvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 09:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP