Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fastän politiken flyttar ut från storstaden hörs samma röster som vanligt. Här är ett öde för en fiktiv lokal politiker på Gotland.


Almedalsöde

En politiker från stora ön
i sin almedal stod där i kön
för att nån gång få tala
men tillställningens skala
gav att hen ej för mödan fick lön...

...och i fickan hens torkade frön
till en ny skog som kunde växt grön
om den blott finge växa...
men hen lärde sin läxa -
blott en urskog är värd nåt på ön.




Bunden vers (Limerick) av David Unger
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-08 10:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och lagd till en läsares skatt av erfarenheter. De rader voro läsvärda och har gjort sig förtjänt av trenne tulpaner.
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

David Unger
David Unger