Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vuxne mannens fråga


Han kollar henne, läser och analyserar, nagelfar minsta nyans efter svar på Frågan:
”Är hon fascinerad, hänförd, betagen - nej inte betagen, imponerad, införstådd med att han har perspektiv, vishet, mognad.”
Ser hon honom som hans mor ser honom?
Han är inte säker och intensifierar både kommunikationen, föreläsningen - det är ju faktiskt det han gör - föreläser. Det må se ut som ett samtal, en jämbördig - ha! - konversation, men...
Och där, lyser det inte till lite, ett leende, pupillerna vidgas. Kan också vara en ordinär attraktion. Ja, ja, inte konstigt i så fall. Han får kanske nöja sig med det. Låta köttet.
Han sträcker på sig, spänner biceps, låter spelet. Skönt att inte alltid vara så vuxen.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 10:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en mans försök att nå fram till det motsatta könet!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP