Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Karisma

 

Karisma!
Genomskinlighet!
Passion!

Behöver en dikt för att nå i någons hjärta

Karisma!
Tydlighet!
Förståelse!

Behöver en man och en kvinna för att finna varandra

Karisma!
Närlighet!
Värme!

Behöver känslorna för att fånga någon annans uppmärksamhet

Karisma!
Genomskinlighet!
Passion!

Är vad gör livet intressant




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-07-08 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP