Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett sorgebud.


"...gått ur tiden"


En nära och kär Vän

som jag mötte då jag låg inne

har gått ur tiden...

Tack för ALLT Du gav!

Vi möts igen!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-08 11:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
skulle vara ett hjärta i kommentaren ..inte ett frågetecken
2019-07-10

  Eaglemountains VIP
? I ljust minne bevarad ... fin text i minne av en fin vän ...
2019-07-10

  mare VIP
Livets tid rann ut
men tänk att få äga
hoppet att få mötas
ännu en gång i ljusets
eviga himmelrike
2019-07-10

  Eva Helene VIP
I tacksamhet över en vänskap sent i livet.
2019-07-09

  Niliboy
ja va fint å allas vår vandring!
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP