Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en lätt satirisk text som handlar om de så kallade Sverigevänner (eller som många i gruppen stavar det Svärjevänner). Framför all om deras brister när det gäller diskussion.


Ensamma, mycket, mycket ensamma.

Jag kan visst inte hålla käften.

Det må vara en brist hos mig och visst retar sig många.
Det där med att ha en åsikt är nog bra så länge det är samma åsikt som de där som ber för Jimmy. Jag förstår att de ber för Jimmy, han behöver all hjälp han kan få - med den väljarbasen.

Jag stöter på dem på sociala medier. Ofta diskuteras våldtäkter och vad man borde göra med de som våldtar "våra" kvinnor. Det här är killarna som äger alla blonda kvinnor i det här landet. Inget snack om saken. Det är deras kvinnor som våldtas.

Om du nu har en avvikande åsikt, låt säga att du tror att kvinnor dessvärre våldtogs även innan de arabisktalande invandrarna kom hit. Ja även innan balkanflyktingarna kom hit. Rent av till och med innan de finsktalande invandrarna kom hit (Då när det saknades arbetskraft i landet och vi lockade hit mängder med finnar...). Om du alltså har den åsikten att kvinnor har våldtagits även av svenska män och att svenska män nog troligen inte över en natt blivit jättesnälla och slutat att våldta kvinnor eftersom de dumma invandrarna sköter den saken nu. Om du tror det och sedan berättar det för en så kallad Sverigevän.

Gissa vad de söta gossarna berättar då.

- Jag hoppas att din fru, din sambo, din dotter, ja alla kvinnor du bryr dig om blir våldtagna så att du får upp ögonen för hur det står till i det här jävla landet.

Det här var alltså de personer som nyss beklagade sig över att kvinnor våldtogs. Nu tycker de att det vore bra om kvinnor våldtogs, bara för att de är bekanta med dig. Och inte nog med det. Sverigevännen kallar nu det land han påstår sig älska för "det här jävla landet"

Om jag någonsin undrat hur hjärnceller dör hos en sådan gosse så har jag svaret nu. Ensamma, mycket, mycket ensamma.




Övriga genrer (Satir) av Roger VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-08 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP