Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeten

här sitter den
vilsne poeten,
med sina slitna
rim och vokaler.

han drömmer sig
bort & längtar
bort från inkasso
och cancerradikaler.

här sitter den
vilsne poeten
han vill inte
ha någons hjälp -

han vill bara
"get his message through"
så att han kan
känna någon slags ro

ytterligare slängs
en halvskriven dikt -
han är poet -
med skrivandet som sin plikt

en av miljarder
miljoner
människorna är en
av skapelsens bastarder.

kanske det någon gång
det släpps en bok
om denne vilsne
gamle tok

Maybe then he
got it made
teached his lessons
and made the grade.




Fri vers av Petter Miller
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-07-08 12:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver ingen annan hjälp än Guds hjälp.
Detta med konstruktiv kritik är bara trams. Det innebär i realiteten att någon lägger sig i MIN dikt och ändrar på den.
Jämför jag mitt skrivande tio år bakåt i tiden med mitt nuvarande så har jag utvecklats utan mänsklig "hjälp".
Och ja, I just want to get my message through.
Har man problem med det så finns det en funktion som heter "Dölj", och VIPS så försvinner mina dikter. Simsalabim!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller