Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2. *

ett vykort
från den tiden
då både du &
jag var större;

"i förhållande
till vår plats
här på jorden"

några år senare
läser jag detta
som den döve
spelar på ett piano




Fri vers av Petter Miller
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-08 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller