Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4. dolares

ni kan lika gärna
stänga era diamant-
gruvor -

det enda ni får ut
är ju ändå
bara cyanid
och tungmetaller

ni får era dolares
men skogen bakom
mitt hus är sjuk

jag är trött på
att se hur ni våldför
er på vår moder jord!

mina barnbarn
kanske oxå vill
kunna andas
och bli äldre än
tjugoåtta år




Fri vers av Petter Miller
Läst 90 gånger
Publicerad 2019-07-08 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller