Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5. illusioner

stärkta av
varandras
illusioner -

vi höll
våra händer
under bordet

som amerikanska
spioner, inne på
fiendemark

med en gömd
mikrofilm
15.000
osorterade rim




Fri vers av Petter Miller
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-08 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller