Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet sandslott!

Han sitter där på stranden och drömmer sig bort
när han helt plötsligt bara börjar att bygga sig
ett litet sandslott
Ett litet slott där han vill att hans nyfunna drottning
och han ska bo tillsammans i
Jo, och de ska ha tio tjänare som på rad sjunger på
deras kärleksmelodi varje kväll
Jo, och hon är väl ändå för underbar och vacker
och snäll
En på miljonen
Ja, så det är mycket sällan som de två håller på att
skälla på varann
Och varför då!
Jo, på grund av att de älskar varann så mycket och
försöker göra varandras saga helt sann

Han sitter där på stranden och drömmer sig bort!

Ken Cassel
8/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-08 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel