Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bronsbragd

Våra skickliga fotbollsflickor i Nice

nyss slog England på bästa vis

en prestation

som var helt kanon

visade sin fotbollsexpertis!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 14:30



Bookmark and Share


  limerick
Birger Andersson blev "Bragd-Birger" med hela svenska folket när han två gånger i kvartsfinalens femte avgörande singelmatch, då Sverige mötte Västtyskland i Västberlin, lyckades besegra betydligt högre rankade spelare och därmed föra Sverige till seger, 4–1, och vidare till semifinal respektive final i Davis Cup 1975.
2019-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Men vem minns Bragd-Birger?
2019-07-09

  Gunnel Eriksson VIP
Aktuellt och snyggt på alla vis.
2019-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till tjejerna!
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick