Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En god tur

Vad gör väl skinnflådda hälar
och värkande tår
Snöblandat regnrusk och hagel,
ett krampande lår,
Början-av-sommarlovs-trötthet
och själsliga sår

När nästan alla vi möter
har toppenhumör
När vi tillsammans plåstrar om
Vidderna förför
Diskussion om ifall det var
en charmig chaufför

Det blir välgörande yoga
när kroppen känns svag
Vi käkar ljuvliga brownies
varendaste dag
I tolvmannarummet är ett
hejdundrande drag

Vad gör väl ömmande kroppar
när själen får ro
och skavsåren förebyggs lätt
med ny vandringssko
Att gå en bit med varandra
ger ny framtidstro





















Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 17:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfacetterad ädelsten!
Bra rimmat dessutom.
2019-07-08

  DavidM VIP
Skön text att röra sig genom.
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten