Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Där vinden vilar
det räcker
det hjälper inte
jag behöver inte disciplin
jag vill vara en dansande dervisch
gå in i trans
var är den andre
jag kysser dig kärleksfullt
utan begär
allt sker samtidigt
alla sinnen - ett enda
avse smärtan
slå sönder verkligheten
bli konturlös utan skärpa
där vinden vilar kommer ljuset åter




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP