Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim och reson om en dunge för en unge


Min dunge
Finns du kvar?

Hänger lianen
Där än?

Är du borta nu min vän?

Leker barnen i min
skog?
Där mina första steg jag tog

Var det ens en plats
att minnas
Borde den blott för mig få finnas?

Fragmenten är diffusa
Men får ändock mitt blod att rusa

Platsen skapar bilder och en känsla
Som jag ej kan gränsla

För mig är du en skröna

Om allt det sköna









Bunden vers (Rim) av Boneyfrank VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-08 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP