Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tappade min gamla bild av kastanjeblom, knyckte en på en trädgårdssida


Stadspromenaden

 

Trygga mamseller lyser upp staden

med famnen full av tända ljus

stilla susar löven, med fågelvingens brus

om tidens flykt och frågor

en sommarviskning

 med bi och humlesurr

tills i solnedgång gudinnors ljus

aftonrodnad släcker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-07-08 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP