Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HUR JAG SER UT


Jag kommer inte hitta mig själv för jag vet inte längre


om dagen marineras jag,
svett som penslas över alla
nakna delar av mig,
på nätterna glaceras värmen
blir ett nytt gyllenbrunt lager

allt för att bli mindre
transparent

vi tar leende bilder i solljuset
jag skapar ett alter ego och
förvandlas till henne
men långsamt!
en vacklande
spacklad selfie
i taget
så långsamt
att jag märker det först när jag
börjar ytterligare en ny hittamigsjälvresa
och inser
att jag inte längre vet vem jag letar efter




Fri vers av mögel
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-08 22:39



Bookmark and Share


    glasa VIP
den här är bra
man marineras
i identitetsförvirringen
redan medan man läser
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mögel