Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nog inte möjligt att du någonsin kommer läsa detta poem och att du känner igen dig!


En blick av längtan

 

 

Du är utmanande 

på ett sätt

att jag bara vill se på dig.

 

Få teckna en bild att spara 

i mitt album i mitt innersta

att ta fram när jag minnet

av dig bleknar.

 

Du har på dig solglasögon 

med ögon

som ser mig i min utsatthet.

 

Ser min blick 

som längtar efter att se mer av dig

samtigt kan jag ana

en viss njutning från dig.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-08 23:22



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vacker dikt denna
2019-07-10

    Lena Staaf VIP
Stark och vacker dikt om längtan
2019-07-09

  Klaus Peter Jensen
Et vackert dikt om längtan med en bra poetisk og kreativ stil ha en bra dag med venlig hilsen Klaus
2019-07-09

    ej medlem längre
Ett vackert ögonblick fångat med vackra ord
2019-07-09

  Rise Little One
Attraktiva stunder från den allra första början...
2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP