Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingeravtryck

Jag älskar dig
De orden lägger jag i din handflata
och stänger den
trycker till
så orden kan sippra in genom varje linje
ut i dina fingertoppar
för att slutligen bli en del av dina fingeravtryck
Ja jag tror att vi är del av varandras fingeravtryck




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-08 23:37



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härlig kärleksförklaring!
2019-07-12

  Kensy65 VIP
Vilken underbar tanke dina rader innehåller och du, jag tror också att det är precis som du skriver!
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson