Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag såg själen din

Hon presenterade sig och sa
känner du mig ej igen
det är ju jag!
Ansiktet var ju detsamma
namnet likaså
men i minnet
gick hon ej att finna
ty ögonen
var tommare då
Ett anletsdrag i mängden
som bara smälte in
men nu kommer jag dig minnas
ty jag såg själen din.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 00:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en vacker lysande själ
bland mörkrets grenar
vackert bildspråk du har
var rädd om det...
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP