Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äkta riktig



jag är
en riktig
nolla

lägg till mig

och du
ökar värdet
tusen tusen tusenfallt





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-09 08:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
man är mer än man tror.
2019-07-09

    ej medlem längre
En riktig nolla eller inte, jag gillar din text! Jättemycket!
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP