Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är inte värd dig

han är inte värd dig
han är inte värd
han är inte värd
han är inte värd
att du faller

han värderar inte dig
ditt fallande
stigande

han är inte värd

bara gå




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Intressant och en bra text. Han
den vedervärdiga kan ju trots allt
vara värd dig eller någon annan
av dina systrar, hur tusan gör ni
kvinnor då?








2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP