Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterminnen


Genom landskapets
skiftande grödor

Ögats färd över
dikesrenens ljunggröna
gula, vita och lila

Timmersläp och långtradare

Över vindrutans
klarhet
Ett lätt regn

Tunna rännilar över rutan

Torkarbladens
taktfasta skrapande

Nästa stopp

Nyfikenhet
Andningspaus
Upptäckarlust

Resorna till
och från

Semesterminnen



















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-09 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP