Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är frihet? Vad är friluftsliv? Vad är frilivsliv?


Friluftsliv! Frilivsliv!

Hejsan allihopa!
Känner mig så fri i mitt inre.
Som att mitt liv blommar nu, eller lever ut.
Det är väl detta som måste kallas för friluftsliv?
Eller tänker vi vidare och tänker Frilivsliv?




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2019-07-09 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim