Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är godis?

Jag är sugen på godis, från början. Idag.
Men inget godis finns hemma.
Och jag måste tänka på min vikt.

DET är av största vikt!

Så hur tänker jag då, och vad gör jag åt saken?
Jo, tänker på att jag även är hungrig.
Det får bli leverpastejmackor....
Och mycket riktigt,
Leverpastejen smakar lika gott som godis,
och är dessutom...
Nyttigare!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-09 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim