Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer och går

Och varje gång som den gör det, sätter den sina spår
i ens själ
Så när den är som bäst mår man bara bra och skrattar
och är glad
Men när den är som sämst och allting bara känns helt
fel vill man ju helst bara dra och sticka och
gömma sig någonstans
För när kärleken ställer allt för många krav på en
är det lätt hänt att man kan komma lite ut balans
då man frågar sig själv
Kommer våran kärlek till varann någonsin att ha
någon chans
Jo, jag vill ju så gärna tro det, men då måste kärleken
min och jag faktiskt gå varandra lite mera till mötes
nere vid hamn
Och det måste vi göra om vår gemensamma kärlek
ska ha någon chans, till ännu en dans
in i framtiden

Kärleken kommer och går
Och som alltid sätter den sina spår i ens själ
För ibland så känns allting bara så himla bra, och ibland
så känns allting bara så himla fel
Men det är visst någonting som man måste börja lära sig
att leva med
Misslyckanden inom kärleken innan man förhoppningsvis
träffar på rätt människa att börja älska...

Ken Cassel
9/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-09 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel