Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslinjer

Min hand i din
våra livslinjer
intrasslade i varandra

våra glödande kroppar
svettigt sammanflätade.

Du sa till mig:
Du är så vacker och klok
sedan träffade du en annan

som var ännu vackrare
men mindre klok.

Ni passade nog bättre ihop
men våra livslinjer skrek
när de skulle slitas isär

nu hänger det lösa trådar
fladdrande, sökande.






Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-09 16:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Allt ingår i livet...men känns fan att man själv ska behöva gå igenom det. Styrka till dig !
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP