Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Berätta för mig

Sandkorn under mina fötter,
blir starten på en resa,
med ett oväntat slut
- den utan dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-07-09 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann