Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Älskade mormor

Du sprider den ljummaste doft av syren och liljekonvalj,
mot mina kinder,
när du besöker mig,
i minnet.

Jag vill tillbaks,
till dig då,
men,
jag gör mitt allra bästa,
av sprickan som finns,
kvar här nu.


Du sprider fortfarande värme
genom mina andetag,
allt du gav från din själsdjup,
har jag sparat i min högra hjärthalva,
du var alltid tryggheten i mitt stormiga liv,
du är fortfarande min räddning,
när det stormar brutalt,
hos mig på jorden.

Min stora förebild genom livet,
förblir
alltid du.

du var ängeln från himlen,
som räddade mig,
nu lever jag,
med ett mål,

precis som du
gjorde för mig.







Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 16:43



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text!
Om kärleken till din mormor som var och är. Tryggheten hon var för dig.
Hon vakar över dig var så säker.
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann