Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig

älskade!

innan du överlämnar mig
en sista pust på jorden

i genomskinlig gestalt
sveper du lätt på hud
och oåterkalleligt

vecklar du ut markens mystik
skönhetens musik

men också
saknad
och skärande öppen blick
om allt

tack!







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-09 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP