Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ed...

 

you’ve brought the sweetest storm

into my confused mind

encouraged the hidden desire 

stimulated my playful attitude 

shown me your love

from your particular way




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-09 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One